Aurinkokarhu

Utforska vår resa och vårt åtagande för en grönare framtid

Vi på Aurinkokarhu

På Aurinkokarhu arbetar vi hårt för att ge varje samarbetspartner en utmärkt kundupplevelse och för att tillsammans skapa en ljus och hållbar framtid. Teamet på Aurinkokarhu består av engagerade och passionerade individer som prioriterar expertis, miljöskydd och en hållbar framtid.

Föregående bild
Nästa bild

Vi sätter stort fokus på expertis, hållbarhet och kvalitét.

Aurinkokarhu sätter stort fokus på att skapa hållbara och långsiktiga samarbeten. Vårt företag har höga miljöstandarder och grundades med en vision om att främja användningen av förnybar energi och minska beroendet av fossila bränslen i Finland. Visionen är också att områden för solenergi skall planeras på sådana områden som inte har en värdefull användning, så som gamla pälsfarm-områden, torvtäkter och lågproducerande odlings och skogsmark.

Vi sätter stort fokus på expertis, hållbarhet och kvalitét, och strävar till att vara ledande aktörer inom branschen.

Vi bakom Aurinkokarhu

Andreas Renfält, Aurinkokarhu

Vi bakom Aurinkokarhu

Andreas Renfält, Aurinkokarhu

Andreas Renfält

Verkställande direktör

Andreas har i hela sitt yrkesliv varit en företagsam entreprenör inom flera olika branscher. Genom de olika företag han har varit involverad i så har han en bakgrund inom produktion av inhemsk bioenergi, utvecklande av förbränningsanläggningar för flis och torv samt logistik- och byggbranschen. Han har ett starkt fokus på hållbar utveckling och förnybar energi.

Staffan Asplund

Styrelseordförande

Staffan är en av pionjärerna inom vindkraftssektorn i Finland. Staffan och hans företag har varit involverade i majoriteten av all vindkraft som byggts i landet och är fortsättningsvis en nyckelperson inom vindkraftsbranschen. Staffan har sett behovet och möjligheterna av att utveckla också solenergin i Finland och hans gedigna kunskap om förnybar energi är av stor betydelse i utvecklandet av solparker. Staffan är involverad i cirka 1700 MW vindkraftsprojekt.
Aurinkokarhu
Aurinkokarhu

Tom Sarin

Delägare

Tom är projektkoordinator och delägare i företaget. Tom har lång erfarenhet av anläggningsarbeten och infrastrukturbyggande, samt erfarenhet av energisektorn, som spelar en viktig roll i solenergiprojekt.