Aurinkokarhu nyheter

Rekrytoimme - Suunnitteluinsinööri

Aurinkokarhu Oy on uusiutuvan energian alalla toimiva kasvava yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2022. Yrityksemme keskittyy aurinkovoimahankkeisiin. Toteutamme hankkeet ensimmäisestä ideasta aurinkopuiston rakennusvalmiuteen asti, mikä tarkoittaa, että hoidamme kaiken yhteydenotosta maanomistajiin, lupaprosessit, puiston suunnittelun ja muut puiston toteuttamiseen liittyvät valmistelut.

Nyt tarvitsemme tiimiimme rakennusinsinöörin tai vastaavan, jolla on useamman vuoden työkokemus. Edellytyksenä hyvä AutoCADin tuntemus ja muiden suunnitteluohjelmien osaaminen luetaan eduksi kuten myös aiempi kokemus energia-alalta. Työ edellyttää erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen 100% työajalla sopimuksen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Larven Work Parkissa Vassorissa. Työt alkavat 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Andreas Renfält numerossa 050 566 1175 tai sähköpostitse andreas.renfalt@aurinkokarhu.fi.

Odotamme saavamme hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:ineen viimeistään perjantaina 15.3.2024 klo 16:00. Hakemuksen voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen andreas.renfalt@aurinkokarhu.fi