Aurinkokarhu kehittää aurinkopuistoja

Aurinkokarhu

Kehitämme aurinkopuistoja - valoisaa ja kestävää tulevaisuutta varten

Suunnittelemme vihreämpää huomista

Aurinkokarhu on suomalainen aurinkovoimaloita kehittävä yritys. Olemme omistautuneet uusiutuvalle energialle ja arvostamme vahvasti kestäviä hankkeita ja innovatiivisia ratkaisuja. Pyrimme työssämme muokkaamaan maailmaa, jossa maanomistajat ja ympäristö hyötyvät yhdessä. Oletko kiinnostunut aurinkoenergiasta, siitä, miten voit saada tuottoa maastasi maanvuokrauksen kautta aurinkoenergian tuotantoa varten tai onko sinulla yritys, joka on utelias vihreän energian suhteen? Täällä voit tutustua meihin ja saada käsityksen siitä, miten teemme työtä muutosten aikaansaamiseksi.

Pyrimme aina suunnittelemaan aurinkoenergiahankkeemme tarkasti ja laadukkaasti. Klikkaamalla tästä voit tutustua tarkemmin käynnissä oleviin hankkeisiimme.

Täällä rakennamme aurinkopuistoja

Sunenergy Suomi
Aurinkokarhu Aurinkopuisto 

Yhdessä saavutamme
pitkän aikavälin tavoitteet

Anna maasi työskennellä sekä sinun että planeetan hyväksi. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja, ja yhdessä voimme luoda kestävän tulevaisuuden, kun sinä maanomistajana hyödyt taloudellisesti.

Maanomistajille

Onko yrityksesi kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja vihreästä energiasta, mutta kartat näitä investointeja? Tarjoamme ratkaisun: tee kanssamme sähkönhankintasopimuksen, niin rakennamme aurinkovoimalan katollesi tai maa-alueellesi, ja yrityksesi maksaa vain tuotetusta energiasta.

Aurinkokarhu on luotettava kumppani, ja autamme yritystäsi saavuttamaan kestävyystavoitteet. Ota yhteyttä, niin teemme yhdessä jotain merkityksellistä.

Yritykset

Laajamittainen aurinkopuisto tuottaa kunnalle tuloja kiinteistöveron muodossa, sekä työpaikkoja rakentamisen ja ylläpidon aloilla. Yhteistyö kanssamme voi auttaa kuntaa saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa ja lisäämään paikallisen energiantuotannon omavaraisuutta.