Aurinkokarhu

Tutustu matkaamme ja sitoutumiseemme vihreämpään tulevaisuuteen.

Me Aurinkokarhussa

Me Aurinkokarhussa teemme kovasti töitä tarjotaksemme jokaiselle kumppanille erinomaisen asiakaskokemuksen ja luodaksemme yhdessä valoisan ja kestävän tulevaisuuden. Aurinkokarhun tiimi koostuu omistautuneista ja intohimoisista henkilöistä, jotka asettavat etusijalle asiantuntemuksen, ympäristönsuojelun ja kestävän tulevaisuuden.

Edellinen kuva
Seuraava kuva

Panostamme suuresti asiantuntemukseen, kestävyyteen ja laatuun.

Aurinkokarhu painottaa suuresti kestävien ja pitkäaikaisten kumppanuuksien luomista. Yrityksellämme on korkeat ympäristöstandardit, ja se on perustettu visioksi edistää uusiutuvan energian käyttöä ja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista Suomessa. Visiona on myös, että aurinkoenergia-alueita tulisi suunnitella alueille, joilla ei ole arvokasta käyttöä, kuten vanhoille turkistarha-alueille, turvetuotantoalueille ja vähätuottoisille maatalous- ja metsämaille.

Panostamme suuresti asiantuntemukseen, kestävyyteen ja laatuun, ja pyrimme olemaan alan johtavia toimijoita.

Tietoa Aurinkokarhusta

Andreas Renfält, Aurinkokarhu

Tietoa Aurinkokarhusta

Andreas Renfält, Aurinkokarhu

Andreas Renfält

Toimitusjohtaja

Andreas on ollut koko työuransa ajan yrittäjänä useilla eri toimialoilla. Eri yritysten kautta hänellä on taustaa kotimaisen bioenergian tuotannosta, hakkeen ja turpeen polttolaitosten kehittämisestä sekä logistiikka- ja rakennusteollisuudesta. Hän keskittyy vahvasti kestävään kehitykseen ja uusiutuvaan energiaan.

Staffan Asplund

Hallituksen puheenjohtaja

Staffan on yksi tuulivoima-alan pioneereista Suomessa. Staffan ja hänen yrityksensä ovat olleet mukana suurimmassa osassa maahamme rakennetuista tuulivoimaloista, ja hän on edelleen tuulivoima-alan avainhenkilö. Staffan on tunnistanut tarpeen ja mahdollisuuden kehittää myös aurinkoenergiaa Suomessa, ja hänen laaja tietämyksensä uusiutuvista energialähteistä on erittäin tärkeää aurinkopuistojen kehittämisessä. Staffan on mukana noin 1700 MW:n tuulivoimahankkeissa.
Aurinkokarhu
Aurinkokarhu

Tom Sarin

Osaomistajat

Tom on projektikoordinaattori ja yrityksen osaomistaja. Tomilla on laaja kokemus maa- ja vesirakentamisesta ja infrastruktuurin rakentamisesta sekä kokemusta energia-alalta, jolla on tärkeä rooli aurinkoenergiahankkeissa.